• Soiree Vin Royale

  In samenwerking met onze huisleverancier serveren we een aantal super heerlijke wijntjes voor elk budget! Bij de warme gloed van ons aangeklede clubhuis wordt het weer een gezellige proefavond met voor de liefhebbers een smakelijke selectie gepaste kazen of vleesjes bij de te proeven wijnen. De kinderen zullen kunnen genieten van een pasta mét ijsje, en onze 2 filmzalen. In elk geval, voor elk wat wils, en met straks enkele van onze aanbevolen wijntjes in de kelder, komen we gegarandeerd als kenner de feestdagen door
   

  Dit jaar hebben we voor u naast de wijndegustatie een bordje heerlijke kazen of uitverkoren fijne vleeswaren voor u, telkens een portie goed voor 1 volwassen persoon. Voor de tieners onder ons is er ook dit jaar een grote portie pasta, terwijl onze kleinsten allicht met de kleinere portie meer dan genoeg zullen hebben. Ook nieuw dit jaar is de vegetarisch pasta optie! Smullen maar!

  Zoals elk jaar krijg je bij de wijndegustatie een waardebon van 10€ op naam, te gebruiken voor een eigen bestelling uit onze selectie wijnen van minimaal 6 flessen per waardebon. Een bestelling kan maximaal 2 eigen waardebons bevatten. Details van de wijnen en waar te bestellen volgt in de komende dagen.

  Inschrijven kan alvast HIER!

  Een impressie van deze gezellige én smaakvolle avond uit enkele voorgaande edities: