• Soirée Vin Royale - vrijdag 21 april

  Ondertussen zijn we met Soirée Vin Royale al aan onze 5de editie toe! Dat betekent dan ook dat we origineel uit de hoek gaan komen. Dit jaar kiezen we voor een unieke selectie van Belgische en Noordelijke wijnen, ondermeer in samenwerking met Wijndomein Rullingen én Wijndomein Sassenbroek!

  Bij de warme gloed van ons aangeklede clubhuis wordt het weer een gezellige proefavond met voor de liefhebbers een smakelijke selectie gepaste kazen of vleesjes bij de te proeven (schuim)wijnen. De kinderen zullen kunnen genieten van een pasta mét ijsje, en zich entertainen op het veld of in de filmzaal. In elk geval, voor elk wat wils!

 • Dit jaar hebben we voor u naast de wijndegustatie een bordje heerlijke kazen of uitverkoren fijne vleeswaren voor u, telkens een portie goed voor 1 volwassen persoon. Voor de tieners onder ons is er ook dit jaar een grote portie pasta, terwijl onze kleinsten allicht met de kleinere portie meer dan genoeg zullen hebben. Ook nieuw dit jaar is de vegetarisch pasta optie! Smullen maar!

  Zoals elk jaar krijg je bij de wijndegustatie een waardebon van 10€ op naam, te gebruiken voor een eigen bestelling uit onze selectie wijnen van minimaal 6 flessen per waardebon. Een bestelling kan maximaal 2 eigen waardebons bevatten. Details van de wijnen en waar te bestellen volgt in de komende dagen.

  Inschrijven kan via onze webshop.

  Een impressie van deze gezellige én smaakvolle avond uit enkele voorgaande edities: