National Hockey Academy

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄 𝗼𝗽 𝗞𝗛𝗖 𝗟𝗲𝘂𝘃𝗲𝗻 - 𝗲𝘅𝘁𝗿𝗮 𝘁𝗿𝗮𝗶𝗻𝗶𝗻𝗴𝘀𝘀𝗲𝘀𝘀𝗶𝗲𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝗡𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗛𝗼𝗰𝗸𝗲𝘆 𝗔𝗰𝗮𝗱𝗲𝗺𝘆

3 … 2 … 1 … GO! 2022 jaar is hét jaar om jouw lijst hockeydoelen af te gaan vinken. Laten we er met zijn allen een knallende tweede seizoenshelft van maken, met het kampioenschap dat aan het eind van het seizoen lonkt.

Ben jij ambitieus, dol op hockey en wil jij extra hockeytraining om de top te bereiken? Dan hebben we goed nieuws! In 2022 begint het eerste trainingsblok van National Hockey Academy op KHC Leuven. Hier kun jij terecht voor wekelijkse trainingssessies. Pak die extra velduren – nog vóórdat de selecties beginnen – en perfectioneer jouw hockeyskills.

Het trainingsblok bestaat uit tien trainingssessies, en de eerste begint op 23 februari 2022. Ambitieuze hockeyers van 9 tot en met 16 jaar oud zijn van harte welkom om aan te sluiten. Je kunt kiezen voor een introductiepakket van vijf sessies of je inschrijven voor alle tien de trainingssessies. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Over National Hockey Academy

National Hockey Academy is een onafhankelijke hockeyschool, waar ambitieuze hockeyers extra hockeytraining kunnen volgen om hun ambities te bereiken. Al vanaf 2016 organiseert de hockeyschool trainingen op verschillende locaties in België, waaronder KHC Dragons, en sinds 2018 is de school ook actief in Nederland. De focus ligt op het individueel verbeteren van ambitieuze hockeyspelers, zodat zij hun hockeypotentieel kunnen optimaliseren. Wil je meer lezen over National Hockey Academy? Ga dan naar hun website.