• Kampen

  Ook dit seizoen staan er een aantal leuke hockeykampen op de kalender:

  Doel van elk kamp is om elke deelnemer een stapje sterker, slimmer en krachtiger te maken. Hiervoor combineren we stevige hockeydrills voor de basistechnieken met de nieuwste passeer- en verdedigingstechnieken, maar laten jullie ook kennis maken met Urban hockey. Natuurlijk ontbreken ook wedstrijdjes niet! 

  Voor onze performance spelers van de bovenbouw die op zoek zijn naar een extra uitdaging, zal er tijdens de paasvakantie (van 3 tot en met 5 april 2024) en zomervakantie een tophockeykamp aangeboden worden in de week van 12 tot en met 16 augustus 2024. Meer info volgt hierover.

  Dus, klaar om  je techniek te verbeteren, je tactisch inzicht aan te scherpen en nieuwe skills te ontwikkelen? Of wil je graag de hockeysport ontdekken? Schrijf je dan zeker in! Al onze kampen worden begeleid door gemotiveerde trainers, waaronder trainers van Dames en Heren 1.

  Je kan via jouw account ook de fiscale attesten en/of attest voor de mutualiteit automatisch downloaden na afloop van het kamp.

  PROGRAMMA:

  Het kamp start telkens om 9u en eindigt om 16u (opvang van 8.30-16.30)

  Zorg er dus steeds voor dat je op tijd en in volledige hockeyoutfit (inclusief sportieve schoenen, scheenbeschermers en bitje) aanwezig bent voor de start van het kamp! Voorzie zeker ook een gevulde drinkbus, een versnapering/fruitje, lunchpakket alsook (reserve)kledij volgens de verweersverwachting. Voor de weekkampen wordt er ook 1 x per week hotdogs aangeboden. Deze dag wordt voorafgaand gecommuniceerd.

  VRAGEN:

  Voor alle vragen kan je contact opnemen via kampen@khcl.be