• Clubkleding

  Wie wedstrijden speelt met een KHC Leuven ploeg, moet het veld betreden met de officiële wedstrijdoutfit. Dit geldt voor spelers vanaf U7 tot en met U19, Dames, Heren, Masters, Gents, Ladies en andere ploegen. 

  Hoe aanschaffen?

  Om de wedstrijdoutfit te bestellen ga naar: https://decathlon-fr.teamatical.com/store/TR3237.  Je komt direct in de KOROK webshop van KHC Leuven. 

  Je bestelling wordt geleverd in de Decathlon van Evere. Reken op 3-4 weken voor levering.

  In deze Decathlon winkel kan je ook terecht voor hockeymateriaal. Ook de wedstrijdkousen zijn beschikbaar in deze winkel, alsook een beperkte voorraad wedstrijdshirts. We raden je evenwel ten stelligste aan de wedstrijdshirts online te bestellen. 

  Andere KHC Leuven items kunnen aangekocht worden via https://www.decathlon.be/nl/boetieks/leuven

  Wat moet je zeker bestellen?

  Een thuis-shirt (wit), een thuis-short/rokje en thuis-kousen (rood) zijn een must voor elk spelend clublid.

  Aan wie ingedeeld is in een nationale reeks, vragen we ook om het uit-shirt (blauw) en de uit-kousen (blauw) aan te schaffen. Spelers van andere ploegen zijn hiertoe niet verplicht, maar zij moeten in ieder geval ook een blauw shirt en blauwe kousen dragen bij uitwedstrijden wanneer de tegenstander een wit shirt en/of rode kousen draagt.

  Andere items zoals een trainingsbroek en -vest of trui, zijn niet verplicht. 

   

  De items onder Eredivisie Heren 1 / Dames 1 zijn UITSLUITEND voorbehouden voor de speelsters en spelers van deze twee teams. 

   

  Hoe zit dat nu met de bedrukking?

  Bij een online bestelling kan de bedrukking onmiddellijk worden aangevraagd. Je ontvangt het shirt bedrukt én hoeft hier niets extra voor te betalen! Gratis bedrukking dus bij een bestelling via de webshop.

  Bij aankoop in de Decathlon-winkel in Evere, kan je de bedrukking ter plaatse in orde brengen. In dit geval is bedrukking niet gratis, maar betaal je hiervoor een beperkt bedrag extra.

  Verplichte bedrukking:

  • voor alle ploegen vanaf U14: nummer (door de club bepaald voor jeugdploegen) . Achternaam is vrijblijvend, al geeft KHC Leuven vanaf U14 de voorkeur aan het gebruik van de achternaam.  Géén voornamen op het shirt.!

  Vrije bedrukking:

  • alle ploegen: naam (of voornaam tot en met U12)
  • ploegen tot en met U12: nummer

  Voor de naam steeds met hoofdletter en nadien gewone letters. Dit kan je als volgt aanpassen op de webshop nadat je je shirt hebt geselecteerd : 

  Rugnummer

  Vanaf U14 vereist de bond dat de spelers op het veld een uniek rugnummer hebben tussen 1 en 99 (of 60 voor bepaalde ploegen, hiermee houdt de club rekening bij het toekennen van de rugnummers aan jeugdspelers). 

  Een rugnummer wordt toegekend door de club aan iedere speler zodra hij of zij de leeftijd U12 bereikt of aan nieuwe jeugdleden U14-U19. Voor spelers van 2006 of ouder werd door de club geen nummer toegekend, zij dienen per ploeg te bekijken of er geen dubbele rugnummers in gebruik zijn.

  Voor teams U12 en jonger : vrij te kiezen tenzij andere afspraken gemaakt werden in het team Seniorenploegen maken afspraken binnen hun ploeg.

              

  Kan ik zelf voor de bedrukking zorgen bij een andere drukker?

  Dat kan uiteraard maar dan vragen we je we om de richtlijnen inzake het te gebruiken lettertype te respecteren.

  Welke richtlijnen dienen we te volgen met betrekking tot de naam en nummer ?

  KHC Leuven streeft naar een harmonieuze uitstraling van zijn spelers en hun outfits:

  • Lettertype: Groteskia
   • begin de (voor)naam met een hoofdletter, daarna gewone letters
  • Kleur: Blauw - Pantone 289C

   

  Ik wil een item bestellen maar het is niet beschikbaar

  Stuur een mailtje naar clubkleding@khcl.be . Wij zullen Korok-Decathlon contacteren en jullie op de hoogte brengen wanneer het item terug voorradig is.

  Heb je nog vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact op te nemen met ons via clubkleding@khcl.be.

  Hartelijk dank om mee te werken aan de uitstraling van onze club namens het clubbestuur!