• Nu het indoor hockey seizoen stilaan op zijn einde loopt, zitten we meteen ook volop in de aanloop naar de tweede seizoenshelft van het outdoor hockey seizoen.  Ook vanuit onze Business Club zijn we de nodige voorbereidingen aan het treffen om er opnieuw een boeiend half jaar van te maken.

  Hieronder vinden jullie onze (voorlopige) kalender van activiteiten voor deze seizoenshelft terug:

  • 24 maart: Business Lunch tijdens de Super Sunday. Net zoals vorige seizoenshelft, organiseren we opnieuw een Business Lunch in ons clubhuis, dit tijdens de Super Sunday op 24 maart waarbij zowel de Dames1 als Heren1 een thuismatch spelen.
  • 25 april: tijd voor onze volgende Thema Avond, dit keer met Mathieu Gram als gastspreker. Mathieu is de oprichter van QLX (voorheen Gram Challenge), dat staat voor “Quality of Life Experience” en als doel heeft via training/begeleiding onze levenskwaliteit te verhogen. Meer info op https://www.qlxnow.com/
  • Bedrijfsbezoek aan een innovatief Leuvens bedrijf. Meer info rond dit bedrijfsbezoek volgt nog.

  Daarnaast zullen we naar het einde van het seizoen toe (eind mei / begin juni) ook nog een extra activiteit organiseren, nl. eentje waar we ons zelf van onze sportiefste kant mogen tonen, in een activiteit waarbij we sporten en netwerken actief gaan combineren.  Doel is om een fietstocht in het Leuvense te organiseren, met vertrek en aankomst vanop de club, en een hapje/drankje nadien op de club.  Meer info hierover volgt later nog.

  Via deze weg bieden we jullie dan ook graag de mogelijkheid om jullie lid te maken van onze Business Club voor deze tweede seizoenshelft.  Daartoe worden er twee formules aangeboden:

  1. “All-in” formule, waarbij jullie lid worden van de Business Club voor deze tweede seizoenshelft en waarbij deelname aan de drie activiteiten, zoals hierboven voorgesteld, inbegrepen is in dit lidmaatschap. Deze formule wordt aangeboden voor €300 (excl. BTW).
  2. Basis lidmaatschap, waarbij jullie lid worden van de Business Club voor deze tweede seizoenshelft, maar deelname aan de drie activiteiten niet automatisch inbegrepen is; jullie hebben dan de mogelijkheid om per activiteit afzonderlijk in te schrijven. Deze formule wordt aangeboden voor €150 (excl. BTW) + extra betaling per deelname aan de individuele activiteiten (prijs per activiteit wordt later bepaald).

  Jullie kunnen lid worden door zich in te schrijven via volgende linkhttps://business.khcleuven.be/winkel/

  Tenslotte bezorgen we jullie graag ook reeds alle data van de Super Sundays, waarvoor apart kan ingeschreven worden om samen met sponsors en leden van de club ook iets te eten op de club, tussen de match van de Dames1 en de Heren1: zondag 3 maart, zondag 24 maart (voor leden van de Business Club is dit inbegrepen in het lidmaatschap; zie hierboven), zondag 14 april en zondag 28 april.

  Op vrijdag 1 maart wordt op de club de kick-off van de tweede seizoenshelft gegeven.  Vanuit de Business Club voorzien wij voorafgaand om 18.30u een gezellige ‘connect corner’, waar jullie bij een drankje en een hapje meteen kennis kunnen maken met onze Business Club.  Alvast welkom!