• Nu iedereen staat te popelen om de aftrap van het nieuwe hockeyseizoen te geven, staat ook het team van de KHC Leuven Business Club paraat om jullie ons boeiend programma voor te stellen.

    Na een succesvolle start tijdens de tweede helft van vorig seizoen, hebben we er dit jaar voor geopteerd om een all-in formule aan te bieden. Voor de prijs van 500€ (excl. BTW) ben je per seizoenshelft welkom op een thema avond (incl. walking diner), een Super Sunday lunch en een bedrijfsbezoek.

    We bijten de spits af op donderdag 28 september met onze eerste thema avond, waarbij we meteen al kunnen uitpakken met een special guest... Ontdek dit snel, samen met alle praktische informatie, in de presentatie die als bijlage toegevoegd is. Mocht je daarbij nog vragen hebben, kan je ons bereiken via volgend mailadres:businessclub@khcl.be

    En natuurlijk hopen we op jullie talrijke inschrijvingen, om zo samen ons lokaal business netwerk verder te kunnen uitbouwen. Lid worden kan eenvoudig door je in te schrijven via volgende link: 
    https://business.khcleuven.be/winkel/

    We kijken ernaar uit om er ook met de business club opnieuw een mooi hockeyjaar van te maken!