Facebook Twitter Instagram Trooper Nieuwsbrief My KHCL

Leden voordelen

Sportoase

Sportoase biedt 20% korting aan alle KHC Leuven leden en ouders op 12m en 3m abonnementen van sportoase + op de 10 beurtenkaart groepslessen.

Sportoase is een trotse sponsor van KHC Leuven en levert ook een mooie bijdrage aan de club voor de sportieve werking van onze eerste ploegen.

   

DNA:HOCKEY biedt alle KHC Leuven leden 15% korting op het ganse assortiment. De korting wordt afgerekend bij een volgende aankoop. 

DNA:HOCKEY is een trotse partner van KHC Leuven en levert een mooie bijdrage aan de sportieve werking van onze club.

   
Auping

Auping Plaza Leuven biedt onze leden 10% vast voordeel op het Auping assortiment voor alle leden!

Belangrijk is om een Auping-kortingkaartje op de club te vragen om recht te hebben op deze korting! Zo zal echter ook op het einde van het hockey seizoen 5% van het bestede bedrag door de leden ook nog eens extra terugvloeien naar onze club onder de vorm van hockey materiaal of de organisatie van hockey initiaties!

   
Trooper steunt KHC Leuven via een gemiddelde van 5% op alle online aankopen van KHC Leuven leden en hun netwerk. Het enige dat ze daarvoor moeten doen is eerst via de KHC Leuven Trooper pagina passeren alvorens hun aankoop te doen.
   

De HOCKEY ON WEB actie financiert de aankoop van materiaal (Obo set voor keepers, hockeyveldafscheider, hockeydoel, Bola ballenkanon, enz.) dankzij jouw aankopen op www.delhaize.be

Deze actie loopt gedurende april-mei-juni en levert telkens een mooie bijdrage aan materiaal voor onze sportieve (jeugd)werking!

 

 Haut de la page