Soirée Vin Royale 2018

Op vrijdag 9 november 2018 vond onze tweede editie van Soirée Vin Royale plaats. Een impressie van een wederom gezellige én geslaagde avond waar we met niet minder dan 93 volwassenen en 90 kinderen genoten van de aangeboden activiteiten!!

In samenwerking met onze huisleverancier serveerden we een aantal super heerlijke wijntjes voor elk budget! Bij de warme gloed van ons aangeklede clubhuis werd het een gezellige proefavond met voor de liefhebbers een smakelijke selectie gepaste hapjes bij de te proeven wijnen. De kinderen genoten van hun pasta en de 3 filmzalen. In elk geval, voor elk wat wils, en met straks enkele van onze aanbevolen wijntjes in de kelder, komen we gegarandeerd als kenner de feestdagen door
 

Voor zij die er niet bij waren, of op de avond zelf er niet toe kwamen, je kan nu nog steeds wijn bestellen en dit tot en met zondag 25 november ten laatste!
Download, print, vul in naar smaak, scan én mail
het volgende document naar friendsofhockey@khcl.beKHCLeuven Soirée Vin Royale Bestelbon
Meer uitleg over de wijntjes vind je in het volgende overzicht: KHCLeuven Soirée Vin Royale Wijnboekje


Alvast héél hartelijk bedankt voor jullie steun, en geniet ervan met volle teugen (of iets stijlvollere nipjes mag ook! ;-)) !!


En hier zijn nog enkele foto's van onze eerste aflevering in 2017!!