Soirée Vin Royale 2019

Op vrijdag 8 november 2019 vond onze derde editie van Soirée Vin Royale plaats!

Héél hartelijk bedankt aan alle aanwezigen voor jullie steun! Het was een prachtige avond weerom...

=> Onze selectie wijnen én de bestelbon vind je hier nog tot en mét 22 november!

Een impressie hieronder van de editie 2019!

 

U kijkt ook al uit naar volgend jaar?

 

************************************************************************************************************************************

 

 

In samenwerking met onze huisleverancier serveren we een aantal super heerlijke wijntjes voor elk budget! Bij de warme gloed van ons aangeklede clubhuis wordt het weer een gezellige proefavond met voor de liefhebbers een smakelijke selectie gepaste kazen of vleesjes bij de te proeven wijnen. De kinderen zullen kunnen genieten van een pasta mét ijsje, en de 3 filmzalen. In elk geval, voor elk wat wils, en met straks enkele van onze aanbevolen wijntjes in de kelder, komen we gegarandeerd als kenner de feestdagen door
 

Dit jaar hebben we voor u naast de wijndegustatie een bordje heerlijke kazen of uitverkoren fijne vleeswaren voor u, telkens een portie goed voor 1 volwassen persoon. Voor de tieners onder ons is er dit jaar een grotere portie pasta, terwijl onze kleinsten allicht met de kleinere portie meer dan genoeg zullen hebben. Ook nieuw dit jaar is de vegetarisch pasta optie! Smullen maar!

Zoals elk jaar krijg je bij de wijndegustatie een waardebon van 10€ op naam, te gebruiken voor een eigen bestelling uit onze selectie wijnen van minimaal 6 flessen per waardebon. Een bestelling kan maximaal 2 eigen waardebons bevatten. Details van de wijnen en waar te bestellen volgt in de komende dagen.

Een impressie van deze gezellige én smaakvolle avond met niet minder dan 93 volwassenen en 90 kinderen die genoten van de aangeboden activiteiten uit 2018:


En hier zijn nog enkele foto's van onze eerste aflevering in 2017!!