MyKHCL

Welkom op de website van KHC Leuven.

De club is aangesloten bij de Koninklijke Belgische Hockeybond en telt ruim 950 leden. KHCL speelt zowel bij Heren als bij Dames op het hoogste niveau. De club heeft ook andere seniorenteams en ploegen in alle jeugdcategorieën van U7 tot U19. Ben je zelf ook geïnteresseerd om hockey te spelen? Neem dan contact met ons op via secretariaat@khcl.be.

 

Agenda

26/08/2017
Familietoernooi 2017

Haal je agenda maar boven, want de zomer (jawel, die van 2017!) afsluiten zullen we opnieuw in schoonheid doen! KHC Leuven organiseert dan naar jaarlijkse traditie opnieuw het familietoernooi “Challenge Monique De Clerck” en dit op zaterdag 26 augustus 2017. Dé perfecte gelegenheid om samen met jouw familie andere leden te ontmoeten, van jong tot oud, in een leuke, warme en sportieve sfeer. Kijk snel hier voor meer informatie: hoe stel ik een ploeg samen en wat zijn de spelregels? Ook geven we onder voorbehoud een blik op het programma. Inschrijven voor het toernooi en de BBQ kan vanaf nu! We hopen ieder van jullie te mogen verwelkomen.

Laatste nieuws

Barverantwoordelijke (m/v)

KHC Leuven is op zoek naar een enthousiaste barverantwoordelijke om de binnen en buitenbar + De Bistro te runnen. Ben jij die sportieve, hockey minnende barverantwoordelijke die met trots onze bar/bistro wil runnen. Check hier voor meer informatie!

HOCKEY, ZEKER OOK IETS VOOR JOU!

Zin om er ook aan te beginnen?
Voor het NIEUWE HOCKEYSEIZOEN 2017-2018 zijn we nog op zoek naar
- MEISJES van 2012 - 2011 - 2008 - 2007
- JONGENS van 2012
Voor meer informatie kan je terecht op secretariaat@khcl.be

KHC Leuven Hockeykampen 2017

De KHC Leuven Hockeykampen zijn vastgelegd in de verschillende schoolvakanties tot september 2017! Interesse? Schrijf je hier in!

Diensten

Sponsors

Haut de la page