Welkom bij Koninklijke Hockey Club Leuven!

Een club die groeit, een club die bloeit! Een club met ambities die met een sportief hart investeert in haar jeugd van recreant tot tophockey...

De club is aangesloten bij de Koninklijke Belgische Hockeybond en telt ruim 1000 leden. KHCL speelt zowel bij Heren als bij Dames op het hoogste niveau. De club heeft ook andere seniorenteams en ploegen in alle jeugdcategorieën van U7 tot U19. Ben je zelf ook geïnteresseerd om hockey te spelen? Meer info vind je bij inschrijvingen.

"Train hard! Enjoy harder!"

"Train hard! Enjoy harder!!"

   Ons laatste nieuws

Nieuw: Friends of Hockey!

Word lid van Friends of Hockey!

Hou je van hockey en het clubleven? Ben je een ouder van hockey spelende kinderen of sympathisant van de club en wil je samen met ons het clubleven van KHCL bevorderen? Wil je samen met ons een wijnavond, tweedehandsbeurs, quiz,... organiseren? Of zou je willen helpen bij het creëren van een supporters-fanfare of een clublied?Geef ons een seintje op friendsofhockey@khcl.be en doe mee! Ook jouw vragen zijn hier welkom...

Competitie seizoen 2018-2019


De uren van alle wedstrijden zijn vastgelegd tot en met maandag 1 oktober 2018.

Ook de wedstrijdbladen werden ondertussen beschikbaar gemaakt voor alle nationale divisies (VHL volgt later vandaag). Deze kunnen voorlopig 15 dagen op voorhand bekeken en ingevuld worden.

Opgelet: alleen de manager en de kapitein mogen het wedstrijdblad versturen naar de scheidsrechters. Eens de spelerslijst naar de scheidsrechter verstuurd werd, kan enkel nog een official/scheidsrechter wijzigingen doorvoeren!!!

KHC Leuven Hockey Kampen

Herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie (van maandag 30 oktober tot vrijdag 3 november) zijn er opnieuw KHC Leuven Hockey stages op onze club, en dit zowel in de categorie U7 tot U12 als U14 tot U19. Inschrijven via myKHCL. Meer informatie: kampen@khcl.be

Belfius EuroHockey Champions 2019


De voorverkoop van tickets werd ondertussen opgestart. Koop je tickets nu met de identificatiecode 804. Meer informatie via deze link

Ben je op zoek naar onze KHC Leuven nieuwsbrief? Schrijf je hier in! Een voorsmaakje vind je alvast in ons nieuwsbrief archief!

"Hockey! Mijn Passie!"

"Hockey! Mijn Passie!"

   Onze jaarlijkse activiteiten


Startdag van het nieuwe seizoen!


Begin November, voor fijnproevers!


Tijdens alle schoolvakanties!


Midden januari, voor alle leden!


Begin mei, dolle pret!


Eind juni, vlak voor de grote vakantie!


Eind augustus, Familietornooi!

"Fair Play is the only Play!"

"Fair Play is the only Play!"

   Onze trotse partners!


Onze club bouwt ook op volgende steunende partners!
Wil jij onze club ook steunen terwijl je online shopt? Dat kan hier volledig kosteloos via :

"One Team, One Heartbeat!"

"One Team, One Heartbeat!!"

   Contact

KHC LEUVEN
Hertogstraat 203, 3001 - Heverlee
info@khcl.be

Bankrekening: BE78 0689 0062 1886

Hoe contacteer ik de manager van een specifieke ploeg?
- Leden van KHC Leuven vinden de managerslijst in MyKHCL.
- Niet-leden kunnen mailen naar secretariaat@khcl.be

Wil je onze bar of een terrein reserveren? Meer info hier.

Waar kan ik parkeren?
  Parkeren kan op de parking van ons clubterrein. Probeer niet ‘te breed’ te parkeren zodat zoveel mogelijk auto’s op deze parking kunnen. Verder heb je parkeerplaatsen langs de Hertogstraat en kan je langs de Kerspelstraat richting kerkhof en bos staan. De wandelafstand is gering! Op zaterdag mag je van 9u tot 22u ook parkeren op de parking van UCLL vlakbij (ingang via de Kerspelstraat, richting kerkhof en bos).

  Parkeren mag NIET op de parking van de sporthal, Hill fit en (behalve op zaterdag dus) UCLL. Ook de parking tegenover de inkom van het militair domein is niet beschikbaar. Enkel bij uitzonderlijke events is deze soms beschikbaar. Gelieve ook de zone achter de Kerspelstraat, de zogenaamde ‘witte wijk’ niet als parkeerzone te gebruiken. Deze wijk is ‘uitgezonderd plaatselijk verkeer’ en dus voor de buurtbewoners.

Alvast bedankt om hiermee rekening te houden!