Welkom bij Koninklijke Hockey Club Leuven!

Een club die groeit, een club die bloeit! Een club met ambities die met een sportief hart investeert in haar jeugd van recreant tot tophockey...

De club is aangesloten bij de Koninklijke Belgische Hockeybond en telt ruim 1000 leden. KHCL speelt zowel bij Heren als bij Dames op het hoogste niveau. De club heeft ook andere seniorenteams en ploegen in alle jeugdcategorieën van U7 tot U19. Ben je zelf ook geïnteresseerd om hockey te spelen? Meer info vind je bij inschrijvingen.

"Train hard! Enjoy harder!"

"Train hard! Enjoy harder!!"

   Ons laatste nieuws

Kick-Off 2019-2020

vrijdag 13 september

Op vrijdag 13 september om 18 u, willen we jullie allemaal hartelijk welkom heten om het nieuwe seizoen in te zetten met de KICK-OFF. Meer informatie hier

Familietoernooi 2019

Challenge Monique De Clerck

KHC Leuven organiseert eind augustus naar jaarlijkse traditie opnieuw het familietoernooi “Challenge Monique De Clerck” en dit op zaterdag 31 augustus 2019. Dé perfecte gelegenheid om samen met jouw familie andere leden te ontmoeten, van jong tot oud, in een leuke, warme en sportieve sfeer. Kijk snel hier voor meer informatie: hoe stel ik een ploeg samen en wat zijn de spelregels? Ook geven we onder voorbehoud een blik op het programma. Weldra kunnen jullie ook inschrijven voor het toernooi en de BBQ! We hopen ieder van jullie te mogen verwelkomen.

Ben je op zoek naar onze KHC Leuven nieuwsbrief? Schrijf je hier in! Een voorsmaakje vind je alvast in ons nieuwsbrief archief!

"Hockey! Mijn Passie!"

"Hockey! Mijn Passie!"

   Onze jaarlijkse activiteiten


Startdag van het nieuwe seizoen!


Begin November, voor fijnproevers!


Tijdens alle schoolvakanties!


Midden januari, voor alle leden!


Begin mei, dolle pret!


Eind juni, vlak voor de grote vakantie!


Eind augustus, Familietornooi!

"Fair Play is the only Play!"

"Fair Play is the only Play!"

   Onze trotse partners!


Onze club bouwt ook op volgende steunende partners!
Iedereen kan onze club ook kosteloos steunen tijdens het online shoppen via:

   Onze website sponsors

"One Team, One Heartbeat!"

"One Team, One Heartbeat!!"

   Contact

Koninklijke Hockey Club Leuven vzw
Hertogstraat 203, 3001 - Heverlee
secretariaat@khcl.be

Ondernemingsnummer: BE0414.878.896
Bankrekening: BE78 0689 0062 1886

Hoe contacteer ik de manager van een specifieke ploeg?
- Leden van KHC Leuven vinden de managerslijst in MyKHCL.
- Niet-leden kunnen mailen naar secretariaat@khcl.be

Wil je onze bar of een terrein reserveren? Meer info hier.

Waar kan ik parkeren?
  Parkeren kan op de parking van ons clubterrein. Probeer niet ‘te breed’ te parkeren zodat zoveel mogelijk auto’s op deze parking kunnen. Verder heb je parkeerplaatsen langs de Hertogstraat en kan je langs de Kerspelstraat richting kerkhof en bos staan. De wandelafstand is gering! Op zaterdag mag je van 9u tot 22u ook parkeren op de parking van UCLL vlakbij (ingang via de Kerspelstraat, richting kerkhof en bos).

  Parkeren mag NIET op de parking van de sporthal, Hill fit en (behalve op zaterdag dus) UCLL. Ook de parking tegenover de inkom van het militair domein is niet beschikbaar. Enkel bij uitzonderlijke events is deze soms beschikbaar. Gelieve ook de zone achter de Kerspelstraat, de zogenaamde ‘witte wijk’ niet als parkeerzone te gebruiken. Deze wijk is ‘uitgezonderd plaatselijk verkeer’ en dus voor de buurtbewoners.

Alvast bedankt om hiermee rekening te houden!