MyKHCL

Welkom op de website van KHC Leuven.

De club is aangesloten bij de Koninklijke Belgische Hockeybond en telt ruim 950 leden. KHCL speelt zowel bij Heren als bij Dames op het hoogste niveau. De club heeft ook andere seniorenteams en ploegen in alle jeugdcategorieën van U7 tot U19. Ben je zelf ook geïnteresseerd om hockey te spelen? Neem dan contact met ons op via secretariaat@khcl.be.

 

KHC Leuven, club vol talenten! Ziehier onze U9 Girls!

 

Agenda

25/06/2017
Hockeyrockers Jeugdtornooi 2017

HOCKEYROCKERS op 24 en 25 juni! KHCL nodigt alle ploegen van U6 tot U14 uit voor een nieuwe editie van ons jeugdtronooi ‘Hockeyrockers 2017’. Ook de U16/U19 worden niet vergeten! Zij zullen op zaterdagavond een ludieke doch sportieve uitdaging aangaan! Whoehaa! Nu al goesting? Schrijf je hier in!

20/05/2017
Belgian Hockey Finals 2017 op KHC Leuven!

Op 20 en 21 mei zullen de Belgian Hockey Finals 2017 plaatsvinden op KHC Leuven! Wij kijken er alvast naar uit om alle hockey fans hier in Leuven te mogen ontvangen voor een fantastisch slot van dit seizoen! Meer informatie op de officiële website www.belgianhockeyfinals.be

Laatste nieuws

Delhaize HockeyOnWeb

Goed nieuws: de Koninklijke Belgische Hockey Bond en Delhaize.be slaan ook dit jaar de handen opnieuw in mekaar om je club aan nieuw sportmateriaal te helpen!

Meer informatie

KHC Leuven Hockeykampen 2017

De KHC Leuven Hockeykampen zijn vastgelegd in de verschillende schoolvakanties tot september 2017! Interesse? Schrijf je hier in!

scores.onli.be

Waar en wanneer spelen onze ploegen? Wat zijn de uitslagen? Bekijk het hier!

Diensten

Sponsors

Haut de la page