Welkom bij Koninklijke Hockey Club Leuven!

Een club die groeit, een club die bloeit! Een club met ambities die met een sportief hart investeert in haar jeugd van recreant tot tophockey...

De club is aangesloten bij de Koninklijke Belgische Hockeybond en telt ruim 1000 leden. KHCL speelt zowel bij Heren als bij Dames op het hoogste niveau. De club heeft ook andere seniorenteams en ploegen in alle jeugdcategorieën van U7 tot U19. Ben je zelf ook geïnteresseerd om hockey te spelen? Meer info vind je bij inschrijvingen.

"Train hard! Enjoy harder!"

"Train hard! Enjoy harder!!"

   Ons laatste nieuws

Barverantwoordelijke (m/v)


KHC Leuven is op zoek naar een enthousiaste barverantwoordelijke om de binnen en buitenbar + De Bistro te runnen. Ben jij die sportieve, hockey minnende barverantwoordelijke die met trots onze bar/bistro wil runnen. Check hier voor meer informatie!

Trainingsschema 2018-2019


Het trainingsschema voor het seizoen 2018-2019 kan vanaf nu geraadpleegd worden via volgende link. Zoals eerder vermeld in onze nieuwsbrief van 8 mei, zal de ploegindeling voor het nieuwe seizoen gecommuniceerd worden in de week na het HockeyRockers toernooi.

Algemene Leden Vergadering

Uitgesteld naar 29 juni 2018, 20u

Noteer in jullie agenda: de algemene ledenvergadering van KHC Leuven zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 29 juni (een weekje later dan initieel aangekondigd ... vrijdag 22 juni gaat alle prioriteit naar de opbouw van het HockeyRockers toernooi). Iedereen is van harte welkom vanaf 20u ! Stemgerechtigden zijn alle leden van minstens 18 jaar.

 

 

 

HockeyRockers vrijwilligers

23 en 24 juni 2018

Op 23 en 24 juni is het weer zover, ons eigen ‘HockeyRockers’ – jeugdtornooi! Meer dan 100 ploegen uit 25 clubs en bijna 1000 hockeyspelers zullen dat weekend onze club onveilig maken. De 3de editie belooft alvast een TOP-editie te worden.

Kom jij ons ook helpen tijdens het weekend en de dagen voordien. Klik snel hier voor meer informatie!

Ben je op zoek naar onze KHC Leuven nieuwsbrief? Schrijf je hier in! Een voorsmaakje vind je alvast in ons nieuwsbrief archief!

"Hockey! Mijn Passie!"

"Hockey! Mijn Passie!"

   Onze jaarlijkse activiteiten


Startdag van het nieuwe seizoen!


Begin November, voor fijnproevers!


Tijdens alle schoolvakanties!


Midden januari, voor alle leden!


Begin mei, dolle pret!


Eind juni, vlak voor de grote vakantie!


Eind augustus, Familietornooi!

"Fair Play is the only Play!"

"Fair Play is the only Play!"

   Onze trotse partners!


Onze club bouwt ook op volgende steunende partners!
Wil jij onze club ook steunen terwijl je online shopt? Dat kan hier volledig kosteloos via :

"One Team, One Heartbeat!"

"One Team, One Heartbeat!!"

   Contact

KHC LEUVEN
Hertogstraat 203, 3001 - Heverlee
info@khcl.be

Bankrekening: BE78 0689 0062 1886

Hoe contacteer ik de manager van een specifieke ploeg?
- Leden van KHC Leuven vinden de managerslijst in MyKHCL.
- Niet-leden kunnen mailen naar secretariaat@khcl.be

Wil je onze bar of een terrein reserveren? Meer info hier.

Waar kan ik parkeren?
  Parkeren kan op de parking van ons clubterrein. Probeer niet ‘te breed’ te parkeren zodat zoveel mogelijk auto’s op deze parking kunnen. Verder heb je parkeerplaatsen langs de Hertogstraat en kan je langs de Kerspelstraat richting kerkhof en bos staan. De wandelafstand is gering! Op zaterdag mag je van 9u tot 22u ook parkeren op de parking van UCLL vlakbij (ingang via de Kerspelstraat, richting kerkhof en bos).

  Parkeren mag NIET op de parking van de sporthal, Hill fit en (behalve op zaterdag dus) UCLL. Ook de parking tegenover de inkom van het militair domein is niet beschikbaar. Enkel bij uitzonderlijke events is deze soms beschikbaar. Gelieve ook de zone achter de Kerspelstraat, de zogenaamde ‘witte wijk’ niet als parkeerzone te gebruiken. Deze wijk is ‘uitgezonderd plaatselijk verkeer’ en dus voor de buurtbewoners.

Alvast bedankt om hiermee rekening te houden!