Facebook Twitter Instagram Kiswe Nieuwsbrief My KHCL

Welkom op de website van KHC Leuven.

De club is aangesloten bij de Koninklijke Belgische Hockeybond en telt ruim 1000 leden. KHCL speelt zowel bij Heren als bij Dames op het hoogste niveau. De club heeft ook andere seniorenteams en ploegen in alle jeugdcategorieën van U7 tot U19. Ben je zelf ook geïnteresseerd om hockey te spelen? Neem dan contact met ons op via secretariaat@khcl.be.

 

Open brief

Wij vragen jullie aandacht voor volgende open brief die de voorzitters en secretarissen-generaal van de KBHB, VHL en LFH hebben verstuurd aan alle clubs in verband met Fair-play


Agenda

12/01/2018
KHC Leuven Nieuwjaarsreceptie - vrijdag 12 januari

Naar goede traditie nodigt de club bij de start van het nieuwe jaar al zijn leden uit voor de KHC Leuven Nieuwjaarsreceptie. Klik hier voor meer info.

Laatste nieuws

Barverantwoordelijke (m/v)

KHC Leuven is op zoek naar een enthousiaste barverantwoordelijke om de binnen en buitenbar + De Bistro te runnen. Ben jij die sportieve, hockey minnende barverantwoordelijke die met trots onze bar/bistro wil runnen. Check hier voor meer informatie!

Delhaize Hockeyweeks

Doe tussen 27 november en 17 december 2017 je boodschappen bij een Delhaize supermarkt en steun de club. Klik hier voor meer info

Sponsors

Haut de la page