Geschiedenis 
Project Chomé 
Topsportpaspoort stad Leuven 
Routebeschrijving 
Locatie Veld LEUV 2 - KUL 
Bestuur 
Documenten 
KHCL shop / HockeyPlayer winkel 
Familietoernooi Challenge Monique De Clerck 29/08!


Trainingsschema bekend + managers gezocht

Wie traint wanneer en waar? Je vindt het terug in ons trainingsschema:

Voor de verhuis naar Heverlee - 1 veld, Kessel-Lo

Na de verhuis naar Heverlee - 2 velden

De trainingen beginnen voor onze eerste teams U14-U19 in de week van 17 augustus (tenzij anders gemeld door je coach!), voor de tweede of derde teams en onder U12 in de week van 31 augustus. Bij twijfel of vragen kan je contact opnemen met je manager, coach of ons secretariaat via secretariaat@khcl.be.

We zijn ook nog dringend op zoek naar managers voor een aantal jeugdteams. Is een ploegje managen iets voor jou? Neem dan contact op met Ann Levecke. De jeugdteams die nog geen manager hebben, zijn: U16B1, U16B2, U16G2, U14G2, U12G2, U10B2, U9B2, U9G2, U9G3, U8B2, U8B3, U8G3, U7B2, U7B3 en U7G1.


Challenge Monique De Clerck op 29 augustus
Schrijf nu in voor ons befaamde familietoernooi

Het is weer zover, op 29 augustus 2015 gaat ons jaarlijkse familietoernooi Challenge Monique De Clerck door. Eentje met gemengde gevoelens, blij om elkaar weer te zien, maar nostalgisch omdat het de laatste keer doorgaat in Kessel-Lo. Daarom hopen we op nog meer aanwezigen dan de vorige jaren. Inschrijven kan via "Lees meer".

 Lees meer
Word Initiator Hockey bij KHCL!
Goed nieuws; in september starten we een VHL-cursus Initiator Hockey! Met deze cursus kunnen we gemotiveerde trainers en coaches een structureel kader aanbieden waarmee ze op een verantwoorde en gefundeerde manier training leren geven. Via "lees meer" vind je meer informatie.

 Lees meer
Herinschrijvingen 2015/2016
De inschrijvingen voor seizoen 2015-2016 zijn geopend!
Plaatsen zijn helaas zeer beperkt.
 
Binnenkort krijgen de leden die vorig seizoen lid waren en zich niet hebben uitgeschreven een mailtje om zich opnieuw in te schrijven.
Dat kan je via MyKHCL. Gelieve je adresgegevens,inschrijvingsgegevens en lidgeld na te kijken! Is er een fout of heb je een vraag? Via ‘Berichten’ kan je een bericht sturen naar het secretariaat. Zij sturen je zo snel mogelijk een antwoord.
 
Midden juli ontvang je een mail met de betalingsgegevens, we verwachten je betaling ten laatste op 31 augustus 2015. Nadien wordt het lidgeld verhoogd met een forfaitair bedrag van 30 euro per lid. Meer informatie over de lidgelden vind je hier
 
Ben je een nieuw lid? Schrijf je in via MyKHCL > Nieuwe rekening - en stuur een bericht naar het secretariaat.

Al ingeschreven voor zomerkampen?
Inschrijvingen lopen vlot

Ben jij al ingeschreven voor onze zomerkampen? De inschrijvingen lopen vlot, maar het is nog niet te laat, er zijn nog vrije plaatsen!

Er zijn kampen in juli (6 tem 10 en 13 tem 17) en augustus (17 tem 21 en 24 tem 28).

Meer informatie vind je op de pagina van de kampen en op deze flyer. Inschrijven kan via deze link.


iClub.be
Your global online sport solution
© Ixpertise Development bvba
http://www.iclub.be
KHC LEUVEN
Albert De Jonghestraat 2 - 3010 Kessel-Lo
Tel : +3216489474
info@khcl.be