Geschiedenis 
MyKHCL 
Project Chomé 
Routebeschrijving 
Locatie Veld LEUV 2 - KUL 
Bestuur 
Documenten 
Foto's 
KHCL shop / HockeyPlayer winkel 


Degradatieduels voor Heren en Dames 1
Dames 2 spelen zaterdag topper om eerste plaats

Na de tegenvallende resultaten van de afgelopen weken moeten onze Dames 1 en Heren 1 dit weekend vol aan de bak. De dames spelen zondag om 12 uur een zespuntenwedstrijd tegen White Star. White Star heeft ook nog maar een punt uit vier wedstrijden en scoorde net als wij vier keer en kregen tien doelpunten tegen. Wordt het onderlinge duel ook een dubbeltje op zijn kant?

De heren spelen nadien tegen Pingouin. Schreeuw ook hen mee naar de overwinning en hopelijk het begin van een mooie reeks zeges!

Zaterdag om 15.30 uur spelen de Dames 2 een onvervalste topper tegen Indiana. Wie wint, is leider. U komt toch ook?


HULP NODIG CHOME

Op zaterdag 10 okt vanaf 15u verwachten wij steun van onze leden om 200 meter Heras hekken te plaatsen langs de nieuwe velden. Heb jij een paar uur tijd om ons te komen helpen laat het ons maar weten. Als wij met genoeg zijn kan dit zeer snel gaan. Geen kinderen op het werf toegelaten helaas ... Zwaar is het niet maar wij kunnen het niet zonder jullie. Meld u aan op info@khcl.be


Meer respect voor scheidsrechters
Week van de Official van 3 tem 11 oktober

Zonder officials zijn er geen sportwedstrijden! Een 900–tal scheidsrechters zorgen er wekelijks voor dat we in Vlaanderen op een kwalitatieve manier kunnen Hockeyen. Vanzelfsprekend is het engagement van officials niet (meer). Veel sportclubs en sportfederaties hebben moeite om nieuwe mensen warm te maken om official te worden en/of te blijven. Dit onder andere door een gebrek aan respect voor de official. Tijd om daar iets aan te veranderen!

Tijdens de eerste editie van de “Week van de Official”, van 3 tot en met 11 oktober, zullen overal in Vlaanderen initiatieven georganiseerd worden om de “Officials” in de kijker te plaatsen. Een van de doelstellingen is om waardering te uiten voor hun inzet. Er zullen tijdens de “Week van de Official” verschillende acties plaatsvinden waaronder de Reffie (selfie met scheidsrechter), promotiefilmpjes en bijscholingen.

Als club vragen we jullie tijdens deze Week van de Official nog meer respect op te brengen voor de moeilijke taken van de scheidsrechters. Meer informatie over deze actie vind je op de Facebookpagina.


Woensdag trainingen op KUL - WIJZIGING
PAS OP
Jeugdtrainingen van woensdag namiddag zullen niet meer op KUL plaatsvinden maar wel op sporthal ARK
HeiligHart school- via Hertogstraat – Heverlee
Dit is van toepassing enkel voor volgende groepen - Trainingsuren blijven ongewijzigd
1330-1430 - Tr Boys /Tr Girls
1430-1545 - U19G1/U16G2
1545-1700- U14B2/U14G2/U16B2
Klik hier om te zien waar ARK zich situeert op het HH complex

Mutualititeitsattesten
Indien u via uw mutualiteit een tegemoetkoming van het lidmaatschap bij een sportvereniging wenst te verkrijgen, dient het door u ingevulde aanvraagdocument (van uw mutualiteit), ondertekend te worden door een Bestuurslid. U kunt hiervoor terecht bij Roel Soetens, Renaud Larcier of Ann Levecke. BELANGRIJK : om nodeloze werklast te vermijden zijn volledig en correct ingevulde documenten een must.
Medisch attest inleveren voor 15 oktober
Voor alle leden die bij senioren spelen

Verplicht medisch attest inleveren bij uw aanvoerder voor 15 oktober! Lees meer
iClub.be
Your global online sport solution
© Ixpertise Development bvba
http://www.iclub.be
KHC LEUVEN
Albert De Jonghestraat 2 - 3010 Kessel-Lo
Tel : +3216489474
info@khcl.be