Welkom bij Koninklijke Hockey Club Leuven!

Een club die groeit, een club die bloeit! Een club met ambities die met een sportief hart investeert in haar jeugd van recreant tot tophockey...

De club is aangesloten bij de Koninklijke Belgische Hockeybond en telt ruim 1000 leden. KHCL speelt zowel bij Heren als bij Dames op het hoogste niveau. De club heeft ook andere seniorenteams en ploegen in alle jeugdcategorieën van U7 tot U19. Ben je zelf ook geïnteresseerd om hockey te spelen? Meer info vind je bij inschrijvingen.

"Train hard! Enjoy harder!"

"Train hard! Enjoy harder!!"

   Ons laatste nieuws

Nieuw: Friends of Hockey!

Word lid van Friends of Hockey!

Hou je van hockey en het clubleven? Ben je een ouder van hockey spelende kinderen of sympathisant van de club en wil je samen met ons het clubleven van KHCL bevorderen? Wil je samen met ons een wijnavond, tweedehandsbeurs, quiz,... organiseren? Of zou je willen helpen bij het creëren van een supporters-fanfare of een clublied?Geef ons een seintje op friendsofhockey@khcl.be en doe mee! Ook jouw vragen zijn hier welkom...

Competitie seizoen 2018-2019


De uren van alle wedstrijden zijn vastgelegd tot en met maandag 1 oktober 2018.

Belgium HockeyApp

Het ganse Belgische hockey op uw smartphone

De KBHB heeft met zijn partner Sportlink een mobiele applicatie ontwikkeld, die u in staat zal stellen om uw volledig hockeyseizoen op simpele en intuïtieve wijze te beheren, alsook eventueel die van uw kinderen, vanop uw smartphone of tablet. Belgium Hockey App is een gemakkelijke en handige tool, die snel voor elke hockeyspeler of fan in België onmisbaar zal worden. Heb je hem nog niet geïnstalleerd ? Neem dan snel een kijkje op de website van de federatie!

Oefenwedstrijden Dames 1 & Heren 1

Voorbereiding seizoen 2018-2019

Onze Dames 1 en Heren 1 zijn ondertussen reeds gestart aan de voorbereiding van hun seizoen. Als onderdeel van de voorbereiding werden er ook een aantal oefenwedstrijden gepland. Meer informatie via volgende link.

Update: the wedstrijd van Dames 1 op zondag 19/8 werd afgelast

Familietoernooi 2018

Challenge Monique De Clerck

We konden ons geen mooiere start van de zomer wensen ... niets dan tropische temperaturen. En we zullen de zomer ook in schoonheid eindigen! KHC Leuven organiseert eind augustus naar jaarlijkse traditie opnieuw het familietoernooi “Challenge Monique De Clerck” en dit op zaterdag 25 augustus 2017. Dé perfecte gelegenheid om samen met jouw familie andere leden te ontmoeten, van jong tot oud, in een leuke, warme en sportieve sfeer. Kijk snel hier voor meer informatie: hoe stel ik een ploeg samen en wat zijn de spelregels? Ook geven we onder voorbehoud een blik op het programma. Inschrijven voor het toernooi en de BBQ kan vanaf nu! We hopen ieder van jullie te mogen verwelkomen.

Ben je op zoek naar onze KHC Leuven nieuwsbrief? Schrijf je hier in! Een voorsmaakje vind je alvast in ons nieuwsbrief archief!

"Hockey! Mijn Passie!"

"Hockey! Mijn Passie!"

   Onze jaarlijkse activiteiten


Startdag van het nieuwe seizoen!


Begin November, voor fijnproevers!


Tijdens alle schoolvakanties!


Midden januari, voor alle leden!


Begin mei, dolle pret!


Eind juni, vlak voor de grote vakantie!


Eind augustus, Familietornooi!

"Fair Play is the only Play!"

"Fair Play is the only Play!"

   Onze trotse partners!


Onze club bouwt ook op volgende steunende partners!
Wil jij onze club ook steunen terwijl je online shopt? Dat kan hier volledig kosteloos via :

"One Team, One Heartbeat!"

"One Team, One Heartbeat!!"

   Contact

KHC LEUVEN
Hertogstraat 203, 3001 - Heverlee
info@khcl.be

Bankrekening: BE78 0689 0062 1886

Hoe contacteer ik de manager van een specifieke ploeg?
- Leden van KHC Leuven vinden de managerslijst in MyKHCL.
- Niet-leden kunnen mailen naar secretariaat@khcl.be

Wil je onze bar of een terrein reserveren? Meer info hier.

Waar kan ik parkeren?
  Parkeren kan op de parking van ons clubterrein. Probeer niet ‘te breed’ te parkeren zodat zoveel mogelijk auto’s op deze parking kunnen. Verder heb je parkeerplaatsen langs de Hertogstraat en kan je langs de Kerspelstraat richting kerkhof en bos staan. De wandelafstand is gering! Op zaterdag mag je van 9u tot 22u ook parkeren op de parking van UCLL vlakbij (ingang via de Kerspelstraat, richting kerkhof en bos).

  Parkeren mag NIET op de parking van de sporthal, Hill fit en (behalve op zaterdag dus) UCLL. Ook de parking tegenover de inkom van het militair domein is niet beschikbaar. Enkel bij uitzonderlijke events is deze soms beschikbaar. Gelieve ook de zone achter de Kerspelstraat, de zogenaamde ‘witte wijk’ niet als parkeerzone te gebruiken. Deze wijk is ‘uitgezonderd plaatselijk verkeer’ en dus voor de buurtbewoners.

Alvast bedankt om hiermee rekening te houden!