Facebook Twitter Instagram Kiswe Trooper Nieuwsbrief My KHCL

Welkom bij KHC Leuven!

De club is aangesloten bij de Koninklijke Belgische Hockeybond en telt ruim 1000 leden. KHCL speelt zowel bij Heren als bij Dames op het hoogste niveau. De club heeft ook andere seniorenteams en ploegen in alle jeugdcategorieën van U7 tot U19. Ben je zelf ook geïnteresseerd om hockey te spelen? Neem dan contact met ons op via secretariaat@khcl.be.

 

Barverantwoordelijke (m/v)
KHC Leuven is op zoek naar een enthousiaste barverantwoordelijke om de binnen en buitenbar + De Bistro te runnen. Ben jij die sportieve, hockey minnende barverantwoordelijke die met trots onze bar/bistro wil runnen. Check hier voor meer informatie!

Agenda

22/06/2018
Algemene Leden Vergadering (ALV)

Noteer in jullie agenda: de algemene ledenvergadering van KHC Leuven zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 22 juni. Iedereen is van harte welkom vanaf 20u ! Stemgerechtigden zijn alle leden van minstens 18 jaar.

Laatste nieuws

Gezocht: hockey meisjes van geboortejaar 2008

We zijn nog op zoek naar U11 meisjes (2008) voor het seizoen 2018-2019. Ook bij onze allerjongsten, TG (2013) en U7 (2012), zowel jongens als meisjes zijn er nog plaatsten. Kom naar de initiatieles op woensdag 6 juni!

Meer informatie

Sponsors

Haut de la page