Welkom bij Koninklijke Hockey Club Leuven!

Een club die groeit, een club die bloeit! Een club met ambities die met een sportief hart investeert in haar jeugd van recreant tot tophockey...

De club is aangesloten bij de Koninklijke Belgische Hockeybond en telt ruim 1000 leden. KHCL speelt zowel bij Heren als bij Dames op het hoogste niveau. De club heeft ook andere seniorenteams en ploegen in alle jeugdcategorieën van U7 tot U19. Ben je zelf ook geïnteresseerd om hockey te spelen? Meer info vind je bij inschrijvingen.

"Train hard! Enjoy harder!"

"Train hard! Enjoy harder!!"

   Ons laatste nieuws

Sporthal KBC indoor

nieuwe zaal vanaf seizoen 2018-2019

Een nieuw indoor seizoen met ook een nieuwe zaal dit jaar voor KHC Leuven. Vanaf zaterdag 24 november worden er naast De Rijschool in Leuven en de Sporthal van Heverlee ook wedstrijden gespeeld in de KBC Sporthal in het Universitair Sportcentrum KU Leuven (Sportkot). Een toegangsplan kunnen jullie hier downloaden. Meer informatie ook via de website van KU Leuven

KHC Leuven Nieuwjaarsreceptie

vrijdag 11 januari

Naar goede traditie nodigt de club bij de start van het nieuwe jaar al zijn leden uit voor de KHC Leuven Nieuwjaarsreceptie. Zoals ieder jaar is dit een leuke en informele manier om met iedereen eens een babbeltje te slaan, en voor onze nieuwe leden is het een moment om de club en anderen leden beter te leren kennen. Het is ook een ideale gelegenheid om al onze vrijwilligers, categorieverantwoordelijken, managers, coaches, trainers e.d. te bedanken voor hun inzet voor de club. Geen betere gelegenheid om de eerste schoolweek af te sluiten ... iedereen is welkom op vrijdag 11 januari vanaf 19u30 in ons clubhuis om samen te klinken op 2019. Schrijf het alvast in jullie kalender !

Ben je op zoek naar onze KHC Leuven nieuwsbrief? Schrijf je hier in! Een voorsmaakje vind je alvast in ons nieuwsbrief archief!

"Hockey! Mijn Passie!"

"Hockey! Mijn Passie!"

   Onze jaarlijkse activiteiten


Startdag van het nieuwe seizoen!


Begin November, voor fijnproevers!


Tijdens alle schoolvakanties!


Midden januari, voor alle leden!


Begin mei, dolle pret!


Eind juni, vlak voor de grote vakantie!


Eind augustus, Familietornooi!

"Fair Play is the only Play!"

"Fair Play is the only Play!"

   Onze trotse partners!


Onze club bouwt ook op volgende steunende partners!
Wil jij onze club ook steunen terwijl je online shopt? Dat kan hier volledig kosteloos via :

"One Team, One Heartbeat!"

"One Team, One Heartbeat!!"

   Contact

Koninklijke Hockey Club Leuven vzw
Hertogstraat 203, 3001 - Heverlee
info@khcl.be

Ondernemingsnummer: BE0414.878.896
Bankrekening: BE78 0689 0062 1886

Hoe contacteer ik de manager van een specifieke ploeg?
- Leden van KHC Leuven vinden de managerslijst in MyKHCL.
- Niet-leden kunnen mailen naar secretariaat@khcl.be

Wil je onze bar of een terrein reserveren? Meer info hier.

Waar kan ik parkeren?
  Parkeren kan op de parking van ons clubterrein. Probeer niet ‘te breed’ te parkeren zodat zoveel mogelijk auto’s op deze parking kunnen. Verder heb je parkeerplaatsen langs de Hertogstraat en kan je langs de Kerspelstraat richting kerkhof en bos staan. De wandelafstand is gering! Op zaterdag mag je van 9u tot 22u ook parkeren op de parking van UCLL vlakbij (ingang via de Kerspelstraat, richting kerkhof en bos).

  Parkeren mag NIET op de parking van de sporthal, Hill fit en (behalve op zaterdag dus) UCLL. Ook de parking tegenover de inkom van het militair domein is niet beschikbaar. Enkel bij uitzonderlijke events is deze soms beschikbaar. Gelieve ook de zone achter de Kerspelstraat, de zogenaamde ‘witte wijk’ niet als parkeerzone te gebruiken. Deze wijk is ‘uitgezonderd plaatselijk verkeer’ en dus voor de buurtbewoners.

Alvast bedankt om hiermee rekening te houden!