Geschiedenis 
Project Chomé 
Topsportpaspoort stad Leuven 
Routebeschrijving 
Locatie Veld LEUV 2 - KUL 
Bestuur 
Documenten 
Foto's 
KHCL shop / HockeyPlayer winkel 
Meer weten over Chomé? Klik links op Project Chomé


24/4 Belangrijke informatie over uitschrijving
Wens je volgend jaar geen hockey meer te spelen? Dan is het belangrijk dat je je uitschrijft bij de club én de hockeybond. De KBHB heeft hierover een herinnering gepubliceerd. Via lees meer krijg je de nodige informatie.

 Lees meer
23/4 Competitie - Programmatie Outdoor beschikbaar
De programmatie Outdoor tot en met zondag 04/05/2014 is nu definitief en beschikbaar via Dim@sport. Opgelet: Gelive geen rekening te houden met de wedstrijden van 30 juni 2014. Het is niet mogelijk om deze wedstrijden te verwijderen omwille van een softwareprobleem. De laatste speeldag is dus voorzien op 10 mei voor de jeugdploegen.
3/4 Gelieve de club proper te houden

Mogen we jullie - nogmaals - vragen om na trainingen en wedstrijden te zorgen dat je het veld proper achterlaat? Na elke training vinden we flesjes, blikjes, papiertjes,... Gelieve deze meteen in een van de vuilnisbakken te gooien en dat niet enkel op ons veld, maar ook op het Sportkot.

We stellen ook vast dat ploegen trainingsmateriaal uit het materiaalkot gebruiken maar het nadien niet terugzetten. Als je iets gebruikt, zet je het ook terug. Als iedereen zijn steentje bijdraagt, is het voor iedereen aangenamer. Samen houden we de club proper!


iClub.be
Your global online sport solution
© Ixpertise Development bvba
http://www.iclub.be
KHC LEUVEN
Albert De Jonghestraat 2 - 3010 Kessel-Lo
Tel : 016/48.94.74
b.collin@hotmail.com