MyKHCL

Welkom op de website van KHC Leuven.

De club is aangesloten bij de Koninklijke Belgische Hockeybond en telt ruim 1000 leden. KHCL speelt zowel bij Heren als bij Dames op het hoogste niveau. De club heeft ook andere seniorenteams en ploegen in alle jeugdcategorieën van U7 tot U19. Ben je zelf ook geïnteresseerd om hockey te spelen? Neem dan contact met ons op via secretariaat@khcl.be.

 

Open brief

Wij vragen jullie aandacht voor volgende open brief die de voorzitters en secretarissen-generaal van de KBHB, VHL en LFH hebben verstuurd aan alle clubs in verband met Fair-play


Agenda

10/11/2017
Soirée Vin Royale

Niet te missen! Op vrijdag 10 november zijn alle leden en vrienden uitgenodigd voor onze eerste editie van Soirée Vin Royale! Klik hier voor meer info

30/10/2017
KHC Leuven Hockeykampen 2017

De KHC Leuven Hockeykampen tijdens de herfstvakantie ! Interesse? Schrijf je hier in!

Laatste nieuws

Barverantwoordelijke (m/v)

KHC Leuven is op zoek naar een enthousiaste barverantwoordelijke om de binnen en buitenbar + De Bistro te runnen. Ben jij die sportieve, hockey minnende barverantwoordelijke die met trots onze bar/bistro wil runnen. Check hier voor meer informatie!

*New!* KHC Leuven Infobrochure voor (nieuwe) leden

Ben jij nog nieuw in onze club? Heb je je weg nog niet helemaal gevonden? Lees dan zeker even onze 'gloednieuwe' infobrochure 2017-2018 erop na. Je wordt er beslist wijzer van! Trouwens ook aanbevolen voor wie denkt het allemaal al te weten! ;-)

Diensten

Sponsors

Haut de la page