Trainingscursus en coachingscursus

Voor onze trainersschool zijn we nog steeds op zoek naar gedreven hockeyers en hockeysters om, samen met de volledige trainersstaf van de club, er weer een spetterend seizoen van te maken en onze leergierige jeugd zo goed mogelijk te begeleiden. 

 Wat bieden we je aan.  

  • Een leuke omgeving waarin je de passie voor je favoriete sport kan doorgeven aan andere jonge hockeyers.
  • Deel uit te maken van een dynamische en hoogkwalitatieve jeugdschool van Vlaanderen op hockeygebied.
  • Een opleiding van 4 x 4u. die je ondersteunen in de eerste stappen om hockey opleiding te geven moest je die nog niet hebben.
  • De opleiding zal tevens voor volwassenen worden georganizeerd.
  • Een duidelijke structuur en jaarplan om je te begeleiden doorheen het volledige seizoen. Dit jaarplan bestaat uit oefeningen en doelstellingen die je helpen om de juiste focus te leggen tijdens iedere training.
  • Gedreven en professionele jeugdverantwoordelijken die je ondersteunen in jouw functie als jeugdtrainer.
  • Een leuke vergoeding (op vrijwilligersbasis) die aangepast wordt volgens de hockey ervaring die je voor de kinderen kan inzetten.
  • Een trainings curriculum dat je toelaat als trainer en coach te groeien in overeenstemming met de normen van Bloso (Vlaamse Trainers School).

 Hoe gaan we te werk:

Geef je interesse aan door je te registreren via volgende Google Forms of stuur een mail naar jeugd@khcl.be.

We hopen je dan te mogen verwelkomen, samen met tal van andere nieuwe collega’s tijdens de online kick-off sessie van onze eerste digitale trainerssessie.

Deze zal doorgaan op woensdag 9 September om 21u.CET. Het doel van deze kick-off sessie is aan te geven wat de cursus allemaal zal inhouden en deze zo goed mogelijk af te stemmen op de mogelijke kandidaten.

Je kan deelnemen door op volgende Teams invite te klikken op woensdag 9 September om 21u. (er dient niets geïnstalleerd te worden). 

Na deze online sessie nemen we snel contact met je op voor een kennismakend gesprek.

Nadien plannen we samen met andere kandidaten een 4-tal opleidingen met je in.

Na de opleiding evalueren we met jou wat de beste opties zijn als trainer of coach.