Facebook Twitter Instagram Trooper Nieuwsbrief My KHCL

RunToPerformance - U10-, U11-, U12-ploegen

Een aantal ouders vraagt al geruime tijd naar een extra training voor hun zoon of dochter. Vaak is dat omdat andere clubs voor deze leeftijden wel 3 trainingen voorzien of omdat er ruimte is om nog bijkomende tijd te besteden aan hun geliefkoosde hobby.

De sportief verantwoordelijken van onze club zijn er nog altijd van overtuigd dat een kind tussen 9 en 11 jaar best een zo breed mogelijke waaier aan sporten doet met het oog op de algemene (sportieve) ontwikkeling. Een variatie aan sporten komt ook het hockey ten goede. Daarom beperken we voor de meerderheid van onze spelers het aantal technische trainingen tot twee sessies per week. Dit gezegd zijnde, hebben we gekeken op welke manier we aan de vraag naar extra training tegemoet kunnen komen om onze jeugd naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen, de jongens en meisjes die hiervan dromen, voor te bereiden voor een eventuele hockey-carrière.

We stellen u dan ook graag ons pilootproject 'RunToPerformance” voor.

'RunToPerformance” is een niet-hockeytechnische training die inzet op het allround ontwikkelen van uw zoon/dochter tot sportief atleet. Tijdens 10 sessies zullen de jongeren in kleine groepen een variatie aan oefeningen aangeboden krijgen die inzetten op looptechniek, mobiliteit, core stability, wendbaarheid en sportieve lichaamshygiëne. Deze training focust op het ontwikkelen van een sterke sportieve basis bij onze jeugdspelers zodat zij op lange termijn kunnen uitgroeien tot complete atleten.

We lanceren dit project voor de eerste keer tijdens het tweede deel van het seizoen 2019 -2020

Praktische info:

RunToPerformance = 10 sessies van 1 uur

Kledij: sportkledij en sportschoenen (waarvan de zolen niet afgeven)

Data: Dinsdag 11/02 – 18/02 – 3/3 – 10/3 – 17/3 – 24/3 – 31/3 – 21/4 – 28/4 – 5/5

Uren: 16u – 17u of 17u – 18u (Je kiest voor één van beide sessies en blijft deze gedurende alle sessies volgen)

Waar: sporthal Heilig Hart Heverlee (ingang parking Lagere school via Hertogstraat)

Aantal deelnemers: 10 tot 12 deelnemers per sessie (snel inschrijven is de boodschap)

Inschrijven: Via Iclub net zoals men zou inschrijven voor deelname aan een hockeykamp maar selecteer dan het event: Run to performance en kies het juiste uur. Click here 

Prijs: €75 (Pas na ontvangst van je betaling is je inschrijving definitief)Haut de la page